Betingelser for NORMALs Novemberkalender

Generelt

Denne konkurrence udbydes af Normal A/S, CVR 34883793, Godthåbsvej 41, 8660 Skanderborg, www.normal.dk (”NORMAL”).

NORMAL ønsker at sætte fokus på alt det der jule-halløj, som skyder op alle steder – allerede i oktober måned! NORMAL vil derfor grave lidt dybere i præ-julens mange problematikker og glæder, og høre hvad vores kunder egentlig mener om alle julemændene, julekuglerne og julesangene. Derfor opretter NORMAL nu en konkurrence, ”November Kalender Konkurrencen”.

Hvem?

Konkurrencen er åben for alle, som er 18 år eller ældre ved konkurrencens opstart, bosiddende i Danmark, og tilmeldt med gyldig e-mail.

Hvad?

Ved deltagelse har du hver dag mulighed for at vinde ét af tre gavekort til en værdi af 200 kr.

Du deltager derudover i lodtrækningen om HOVEDPRÆMIEN, som består af muligheden for at tømme en NORMAL butik på 83 sekunder. Tidspunkt og butik fastlægges af NORMAL.

Der må kun tages ét eksemplar af hver vare, og hovedpræmien kan ikke ombyttes til andre varer eller kontanter. Vinderen sørger selv for at transportere varerne hjem.

Hvordan?

For at deltage i lodtrækningen skal du opgive din e-mail her og svare rigtigt på dagens spørgsmål. Du kan deltage 1 gang per dag (låge).

Hver dag du deltager, får du et lod i konkurrencen om hovedpræmien. Svarer du rigtigt på dagens spørgsmål, får du 2 lodder i hovedpræmie-konkurrencen - og deltager i konkurrencen om dagens præmie.

Du kan optjene ét ekstra lod i konkurrencen om hovedpræmien, hver dag du spiller Whack-a-nis, efter du har svaret på dagens spørgsmål. Derudover kan du opnå ekstra lodder ved at tilføje dit betalingskort og favoritbutikker i NORMAL-appen samt ved at købe for minimum 63 kr. i en NORMAL butik, med et betalingskort der er registreret i appen.

Jo flere lodder du har, des større er din chance for at vinde hovedpræmien.

Du kan godt svare på tidligere dages spørgsmål, og optjene lodder til hovedpræmien, men du skal svare rigtigt på dagen for at være med i konkurrencen om dagens præmier.

Hvornår?

Du kan deltage i Novemberkalenderen hver dag fra d. 1. til 24. november 2019.

De daglige vindere udtrækkes tilfældigt blandt alle korrekte svar den pågældende dag, og får besked over den indtastede e-mail, hvortil gavebeviset også tilsendes.

Vinderen af hovedpræmien udtrækkes tilfældigt blandt alle deltagere tirsdag d. 26. november 2019 og kontaktes over e-mail. Er vinderen ikke vendt tilbage efter 3 hverdage, udtrækkes en ny vinder.

Særlige betingelser

Når du deltager, accepterer du samtidig, at NORMAL må behandle dine personoplysninger til at sende dig nyheder og tilbud fra NORMAL på e-mail. Disse kan let afmeldes i hvert nyhedsbrev. Du accepterer samtidig at modtage e-mails i konkurrencens varighed med link til dagens låge, opsummering af spørgsmål, svar og vindere.

NORMAL forbeholder sig retten til at offentliggøre vindernes navne og eventuelle fotos samt film på NORMALs hjemmeside og sociale medier som fx Facebook og Instagram.

NORMAL behandler personoplysninger i overensstemmelse med gældende persondataregler og NORMALs privatlivspolitik, som findes her: https://www.normal.dk/privatlivspolitik/

Ansatte i NORMAL og medlemmer af deres husstande må ikke deltage i konkurrencen.